<h2 class=”heading-title”>Termékszállítás és garancia</h2>
Az árut a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül kézbesíti a Magyar posta (MPL) a megadott szállítási címre. Kérjük, feltétlenül olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben elérhető. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.

<strong>5 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget cégünk állja</strong>, így Önnek csak a termék árát kell kifizetnie, semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!!

Az utánvétes kiszállítás díjszabását a következő táblázat tartalmazza:
<ul>
<li>7.500 Ft-ig utánvéttel – 1550 Ft.</li>
<li>7.500 Ft-ig bakkártyás fizetéssel – 1350 Ft.</li>
<li>7.500 Ft feletti INGYENES!</li>
</ul>
<strong>a) Ingyenes átvétel</strong>

Ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk raktárunkban a  Ingyenes hívás: Viber: +36 303 560 460 és +3612813268 1196 Budapest Nádasdy u. 40 szám alatt H-P 8-15.30-ig. Ez esetben is adja le a megrendelését az áruházban, és válassza az ingyenes átvételi lehetőséget.

<strong>b) Fizetés</strong>

A megrendelt termékek árának fizetése minden esetben a termék átvételekor, a.futárnak történik. Az Ingyenes átvétel esetén a telephelyünkön is ki lehet egyenlíteni a számla értékét.

<strong>c) Szállítás</strong>

A megrendelés végén folyamán a rendszer tájékoztat a szállítás költségéről.

<strong>Fontos!</strong>

<strong>Reklamációt,cserét, sérült összetört parfümökre csak a futár elött felbontott és jegyzőkönyvezett termékekre áll módunkban elfogadni!</strong>

Kérjük, hogy közvetlen a csomagátvétel után ellenőrizze és bizonyosodjon meg a számla alapján, hogy Ön a rendelésének megfelelő terméke(ke)t kapta. Esetleges hiányosság esetén jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

<strong>d) Garancia</strong>

Minden termékre garanciát vállalunk.

<strong>Feltételek:</strong>

1. Csak a bontatlan terméket tudjuk visszacserélni. A sérült csomagolás esetében kár-jegyzőkönyvet kell felvenni illetve a külsőleg fel nem ismerhető károkat a kiszállítást követő 7napon belül írásban jelezze a futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre.
2. A szállítási költség minket terhel akkor, ha az áru a mi hibánkból, vagy a Gyártó cég hibájából sérül (vagy sérült).

e)  A megrendelésről a rendelési folyamat végén a rendszer Magyar nyelvű visszaigazolást küld. Amennyiben ezt 48 órán belül nem kapná meg, nézze meg a Spam levelek között, vagy jelezze ügyfélszolgálatunkon. A megrendelés szerződésnek minősül mely Magyar nyelven kerül megkötésre.

<strong>f) Termékképek</strong>
# Figyelem az áruházban feltüntetett képek illusztrációk, a termékek végleges színe, formája eltérhet.
# Emellett törekszünk arra, hogy minél pontosabb képet mellékeljünk a termékekről. Ha egy termékről nem talál képet az áruházban, az nem azt jelenti hogy nincs raktáron.